Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Mascotrans Logístics

Escriu-nos On som

Logística a Girona

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Necessita una empresa de logística i no sap a quina recórrer? Nosaltres tenim la resposta. A Mascotrans Logístics, solucions personalitzades per a les seves necessitats de logística i transport

Ubicada a Girona, la nostra empresa va sorgir el 1992. Aquell any va suposar un punt d'inflexió i la transformació de l'empresa Don Arturo Mas Pólit, dedicada al transport i la paqueteria entre Girona i Barcelona des del 1960, en el que avui dia és Mascotrans Logístics

Fruit d'aquesta llarga trajectòria podem enorgullir-nos de tenir més de 50 anys anys d'experiència en el sector logístic i del transport.

Actualment disposem d'un valuós equip humà, un total de 15 professionals que garanteixen uns serveis ràpids, efectius i immillorables. A més, disposem d'unes modernes instal·lacions amb 7.500 m² d'espai d'emmagatzematge, 10.000 localitzacions de prestatgeries i una flota de vehicles tant propis com subcontractats. 

Les nostres naus estan equipades amb l'última tecnologia, com ara la radiofreqüència, que facilita la gestió de les mercaderies a partir del nostre SGA propi per a gestió de magatzems. Per si això fos poc, a totes elles hi ha molls de càrrega i descàrrega, oficines i altres espais fàcilment adaptables a conveniència dels nostres clients.

Tot això ens permet de posar en relleu que... no hi ha servei de logística més segur, complet i pràctic que el nostre!  

Les seves necessitats logístiques i de transport cobreixen tota la cadena de subministraments, des de la recepció dels seus productes a la distribució, el control, l'emmagatzematge, la manipulació, la recollida. El seu estoc estarà sempre sota control amb nosaltres! I les seves comandes o devolucions... sempre preparades i gestionades!

Comprovi-ho vostè mateix. Quan provi una vegada amb nosaltres, es quedarà per sempre!  

Les seves mercaderies estan en mans expertes

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Tramuntana, s/n Pol. Ind. de Celrà 17460 Celrà Girona
Carrer Tramuntana, s/n Pol. Ind. de Celrà 17460 Celrà Girona
feu clic per a copiar el mailemail copied